Dit Blog is voor alle medewerkers en oud medewerkers van Keja Donia. Woensdag 21 december 2005 was de Keja Donia Reünie in Cafe Bedier. Lees en kijk alles nog een door. Je input is altijd welkom! Stuur ons je verhaal, foto's of wat je verder kwijt wilt.

dinsdag, november 01, 2005

Het begin

Een afspraak met een aantal oud collegae. Een hapje en een drankje. En vooral 'wat hebben we elkaar lang niet gezien'. Een paar drankjes later komt het idee van een reünie op tafel. De rest van de avond gaat het er niet meer vanaf. Het idee. Nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen. Er is een heuse Feest Commissie Keja Donia (FC Keja Donia) opgericht. En er is een datum. Woensdag 21 december 2005. Locatie: Amsterdam Oud-Zuid. Hou dit Blog in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Belangrijkste van alles is: HOE BEREIKEN WE IEDEREEN?
In de loop der jaren spreken we over veel, heel veel collegae. We beginnen bij het begin. Verzamelen in onze directe omgeving emailadressen en hopen op het bekende 'sneeuwbal effect'.

We hebben dus jullie hulp nodig. De lijst van (oud) medewerkers is nog lang niet compleet. We willen graag IEDEREEN bereiken. Ook jij kunt daarbij helpen: stuur dit blog door http://kejadonia.blogspot.com/ naar iedereen die wij (nog) niet kunnen bereiken.

De belangrijkste zaken op een rij:
1. zet woensdag 21 december 2005 in je agenda

2. meld je aan: via dit blog of kejadonia.reunie2005@gmail.com
3. hou dit blog in de gaten en stuur het door